Kulturastolovania.sk

Hľadáme relevantné výsledky.

  • Žiadny výsledok nezodpovedá Vami napísanému výrazu.

Králičie stehno plnené medvedím cesnakom
Králičie stehno plnené medvedím cesnakom

15. 6. 2020 Králičie stehno plnené medvedím cesnakom

Králičie stehno plnené medvedím cesnakom

Varíme s

František Mátéffy

Reštaurácie: KASKÁDY KOLIBA
WWW: www.hotelkaskady.sk/
Adresa: Letecká 19, 962 31 Sliač – Sielnica

Suroviny

  • 4 ks králičie stehno zadné 100 g medvedí cesnak
  • 80 g tvrdý syr
  • soľ
  • stolový olej
  • mleté biele korenie 150 g fazuľkové struky 750 g zemiaky
  • 4-5 ks mladá cibuľka 100 g maslo
  • 150 g cherry paradajky

Ako to urobiť

1

Králičie stehno vykostíme tak, aby zostalo v celku (plát mäsa). Jemne ho naklepeme, osolíme a okoreníme. Naplníme ho zmesou nakrájaného medvedieho cesnaku, strúhaného syra a zrolujeme. Roládu previažeme potravinárskou niťou. Opečieme na oleji, podlejeme vývarom a v rúre pečieme pri 180 °C cca 40 minút.

2

Fazuľkové struky a paradajky sparíme, osolíme a dochutíme maslom. Zemiaky uvaríme, popučíme s maslom soľou a mladou cibuľkou. Upečenú roládu nakrájame na plátky a podávame s fazuľkami a pučenými zemiakmi, môžeme ešte preliať pestom z medvedieho cesnaku.

Použité produkty

Gril vám nahradí kuchyňu
Gril vám nahradí kuchyňu

29. 7. 2022 Gril vám nahradí kuchyňu

Zistiť viac
Kemping - to je výzva

13. 7. 2022 Kemping - to je výzva Sekcia: Inšpirácie

Svadobná etiketa v skratke

17. 6. 2022 Svadobná etiketa v skratke Sekcia: Inšpirácie

grilovacka

20. 5. 2022 Čo potrebujete na úspešnú grilovačku - zoznam na stiahnutie Sekcia: Inšpirácie

Kvalitný nôž - predĺžená ruka kuchára

8. 4. 2022 Kvalitný nôž - predĺžená ruka kuchára Sekcia: Inšpirácie

Veľký blog k Veľkej noci

8. 4. 2022 Veľký blog k Veľkej noci Sekcia: Inšpirácie

Svetielko nádeje - veľká pomoc malým hrdinom

8. 2. 2022 Svetielko nádeje - veľká pomoc malým hrdinom Sekcia: Inšpirácie

Pravidlá predaja od 22.11.2021

19. 11. 2021 Pravidlá predaja od 22.11.2021 Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Eko certifikát 2020

21. 10. 2021 Eko certifikát 2020 Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Predajné dni 2021 budú Online

31. 8. 2021 Predajné dni 2021 budú Online Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Moderné a nové GASTRO v ťažkej dobe Covidu

26. 4. 2021 Moderné a nové GASTRO v ťažkej dobe Covidu Sekcia: Inšpirácie

Ponuka pre školské jedálne

1. 12. 2020 Ponuka pre školské jedálne Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Ponuka pre školské jedálne
Pečené bravčové hrubé rebro

26. 8. 2020 Pečené bravčové hrubé rebro Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Pečené bravčové hrubé rebro
Bravčová panenka sous vide na zelerovom pyré

24. 8. 2020 Bravčová panenka sous vide na zelerovom pyré Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Bravčová panenka sous vide na zelerovom pyré
Jánošíkove dukáty

20. 8. 2020 Jánošíkove dukáty Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Jánošíkove dukáty
Mladý srnček s lesným ovocím

19. 8. 2020 Mladý srnček s lesným ovocím Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Mladý srnček s lesným ovocím
Jahňacia roláda so špenátom

17. 8. 2020 Jahňacia roláda so špenátom Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Jahňacia roláda so špenátom
Chrumkavý kapor so špargľou a so špargľovým šalátom

13. 8. 2020 Chrumkavý kapor so špargľou a so špargľovým šalátom Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Chrumkavý kapor so špargľou a so špargľovým šalátom
Paprikáš zo sumca

12. 8. 2020 Paprikáš zo sumca Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Paprikáš zo sumca
Teľací chrbát Sous Vide s tymianom

10. 8. 2020 Teľací chrbát Sous Vide s tymianom Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Teľací chrbát Sous Vide s tymianom
Platobné metódy
ARSY line - tvorba webových stránok a eshopov