Kulturastolovania.sk

Hľadáme relevantné výsledky.

  • Žiadny výsledok nezodpovedá Vami napísanému výrazu.

Bravčová panenka sous vide na zelerovom pyré
Bravčová panenka sous vide na zelerovom pyré

24. 8. 2020 Bravčová panenka sous vide na zelerovom pyré

Bravčová panenka sous vide na zelerovom pyré

Varíme s

Peter Dian

Reštaurácie: HOTEL LUNA
WWW: http://www.lunazh.sk/
Adresa: Nám. Matice slovenskej 2, Žiar nad Hronom

Suroviny

  • 150 g bravčová panenka
  • 40 g baby špenát
  • 150 g zeler
  • 50 g zemiaky
  • 10 g maslo
  • 20 ml smotana na varenie
  • strúčik cesnaku
  • olivový olej
  • rozmarín
  • soľ
  • korenie
  • muškátový orech

Ako to urobiť

1

Bravčovú panenku jemne ochutíme soľou, korením a natrhanými lístočkami rozmarínu, vložíme do vákuovacieho sáčku, pokvapkáme olivovým olejom a zavákuujeme. Metódou sous vide varíme pri 55°C približne dve hodiny. Očistený zeler si nakrájame na kocky a dáme variť do jemne osolenej vody spolu so zemiakmi. Po uvarení scedíme, pridáme maslo, smotanu, nastrúhame muškátový orech a rozmixujeme do hladka. Podľa chuti osolíme.

Na panvicu si nakvapkáme olivový olej, pridáme nasekaný cesnak, zľahka a pomaly orestujeme aby nám nezhorkol, pridáme premytý Baby špenát, osolíme, okoreníme a chvíľku porestujeme, ale nedusíme, aby nám nestrácal farbu a živiny. Pred servírovaním si môžeme panenku ešte sprudka opiecť z každej strany.

Použité produkty

Svadobná etiketa v skratke
Svadobná etiketa v skratke

17. 6. 2022 Svadobná etiketa v skratke

Zistiť viac
grilovacka

20. 5. 2022 Čo potrebujete na úspešnú grilovačku - zoznam na stiahnutie Sekcia: Inšpirácie

Kvalitný nôž - predĺžená ruka kuchára

8. 4. 2022 Kvalitný nôž - predĺžená ruka kuchára Sekcia: Inšpirácie

Veľký blog k Veľkej noci

8. 4. 2022 Veľký blog k Veľkej noci Sekcia: Inšpirácie

Svetielko nádeje - veľká pomoc malým hrdinom

8. 2. 2022 Svetielko nádeje - veľká pomoc malým hrdinom Sekcia: Inšpirácie

Pravidlá predaja od 22.11.2021

19. 11. 2021 Pravidlá predaja od 22.11.2021 Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Eko certifikát 2020

21. 10. 2021 Eko certifikát 2020 Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Predajné dni 2021 budú Online

31. 8. 2021 Predajné dni 2021 budú Online Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Moderné a nové GASTRO v ťažkej dobe Covidu

26. 4. 2021 Moderné a nové GASTRO v ťažkej dobe Covidu Sekcia: Inšpirácie

Ponuka pre školské jedálne

1. 12. 2020 Ponuka pre školské jedálne Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Ponuka pre školské jedálne
Pečené bravčové hrubé rebro

26. 8. 2020 Pečené bravčové hrubé rebro Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Pečené bravčové hrubé rebro
Bravčová panenka sous vide na zelerovom pyré

24. 8. 2020 Bravčová panenka sous vide na zelerovom pyré Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Bravčová panenka sous vide na zelerovom pyré
Jánošíkove dukáty

20. 8. 2020 Jánošíkove dukáty Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Jánošíkove dukáty
Mladý srnček s lesným ovocím

19. 8. 2020 Mladý srnček s lesným ovocím Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Mladý srnček s lesným ovocím
Jahňacia roláda so špenátom

17. 8. 2020 Jahňacia roláda so špenátom Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Jahňacia roláda so špenátom
Chrumkavý kapor so špargľou a so špargľovým šalátom

13. 8. 2020 Chrumkavý kapor so špargľou a so špargľovým šalátom Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Chrumkavý kapor so špargľou a so špargľovým šalátom
Paprikáš zo sumca

12. 8. 2020 Paprikáš zo sumca Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Paprikáš zo sumca
Teľací chrbát Sous Vide s tymianom

10. 8. 2020 Teľací chrbát Sous Vide s tymianom Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Teľací chrbát Sous Vide s tymianom
Chrbátik z mladého králika s karotkovým pyré

5. 8. 2020 Chrbátik z mladého králika s karotkovým pyré Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Chrbátik z mladého králika s karotkovým pyré
Steak z hov. sviečkovej s karamelizovaným cesnakom

4. 8. 2020 Steak z hov. sviečkovej s karamelizovaným cesnakom Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Steak z hov. sviečkovej s karamelizovaným cesnakom
Platobné metódy
ARSY line - tvorba webových stránok a eshopov