Kulturastolovania.sk

Hľadáme relevantné výsledky.

  • Žiadny výsledok nezodpovedá Vami napísanému výrazu.

Bravčová panenka sous vide na zelerovom pyré
Bravčová panenka sous vide na zelerovom pyré

24. 8. 2020 Bravčová panenka sous vide na zelerovom pyré

Bravčová panenka sous vide na zelerovom pyré

Varíme s

Peter Dian

Reštaurácie: HOTEL LUNA
WWW: http://www.lunazh.sk/
Adresa: Nám. Matice slovenskej 2, Žiar nad Hronom

Suroviny

  • 150 g bravčová panenka
  • 40 g baby špenát
  • 150 g zeler
  • 50 g zemiaky
  • 10 g maslo
  • 20 ml smotana na varenie
  • strúčik cesnaku
  • olivový olej
  • rozmarín
  • soľ
  • korenie
  • muškátový orech

Ako to urobiť

1

Bravčovú panenku jemne ochutíme soľou, korením a natrhanými lístočkami rozmarínu, vložíme do vákuovacieho sáčku, pokvapkáme olivovým olejom a zavákuujeme. Metódou sous vide varíme pri 55°C približne dve hodiny. Očistený zeler si nakrájame na kocky a dáme variť do jemne osolenej vody spolu so zemiakmi. Po uvarení scedíme, pridáme maslo, smotanu, nastrúhame muškátový orech a rozmixujeme do hladka. Podľa chuti osolíme.

Na panvicu si nakvapkáme olivový olej, pridáme nasekaný cesnak, zľahka a pomaly orestujeme aby nám nezhorkol, pridáme premytý Baby špenát, osolíme, okoreníme a chvíľku porestujeme, ale nedusíme, aby nám nestrácal farbu a živiny. Pred servírovaním si môžeme panenku ešte sprudka opiecť z každej strany.

Použité produkty

Bravčová panenka sous vide na zelerovom pyré
Nadčasová elegancia a všestranné využitie: Panvice Berndorf

8. 4. 2024 Nadčasová elegancia a všestranné využitie: Panvice Berndorf

Kvalitný kuchynský riad vytvára dobrý predpoklad na príjemné a úspešné varenie v domácej aj profesionálnej kuchyni. Panvice Berndorf uspokoja aj kuchárov s vysokými nárokmi na kvalitu.
Zistiť viac
Platobné metódy
ARSY line - tvorba webových stránok a eshopov