Kulturastolovania.sk

Hľadáme relevantné výsledky.

  • Žiadny výsledok nezodpovedá Vami napísanému výrazu.

Chrumkavý kapor so špargľou a so špargľovým šalátom
Chrumkavý kapor so špargľou a so špargľovým šalátom

13. 8. 2020 Chrumkavý kapor so špargľou a so špargľovým šalátom

Chrumkavý kapor so špargľou a so špargľovým šalátom

Varíme s

Imre Bindics & Róbert Tatai

Reštaurácie: VILLA ROSA
WWW: www.villarosa.sk/
Adresa: Jesenského 6, Dunajská Streda

Suroviny

  • 800 g filety z kapra
  • 50 g olej
  • 100 g maslo
  • tymian 2 vetvičky
  • soľ
  • čierne korenie
  • cesnak 2 strúčiky
  • 800 g špargľa
  • 50 g tokajský vínny ocot
  • strúhaná kôra limetky

Ako to urobiť

1

Filety z kapra jemne narežeme na mäsitej strane, osolíme a okoreníme. Filety na strane s kožou sprudka opečieme na rozohriatom oleji do chrumkava. Otočíme, pridáme polovicu masla, tymian a roztrieme pretlačený cesnak. Počas pečenia polievame s roztopeným ochuteným maslom. Polovicu zo šparglí očistíme, oblanšírujeme a pred podávaním na rozpustenom horúcom masle podusíme. Druhú polovicu očistíme pomocou škrabky, ochutíme vínnym octom, kôrkou limetky a soľou.

Použité produkty

Indukčná doska
Indukčná doska

18. 9. 2023 Hrnce na indukčnú dosku

Indukčné dosky sú stále veľkým trendom pri zariaďovaní kuchyne. Na akom princípe funguje indukčná doska? Aké má výhody? A aké hrnce zvoliť na indukčnú dosku? Čítajte v našom blogu.
Zistiť viac
Platobné metódy
ARSY line - tvorba webových stránok a eshopov