Kulturastolovania.sk

Hľadáme relevantné výsledky.

  • Žiadny výsledok nezodpovedá Vami napísanému výrazu.

Rib-eye steak s grilovanou zeleninou
Rib-eye steak s grilovanou zeleninou

3. 8. 2020 Rib-eye steak s grilovanou zeleninou

Rib-eye steak s grilovanou zeleninou

Varíme s

Yoni Founis

Reštaurácie: Mamma Mia
WWW: mamma-mia-restaurant.com/
Adresa: Zvolenská cesta 20 A 974 05 Banská Bystrica

Suroviny

  • 300 g rib-eye steak 100 g kukurica
  • 100 g paprika
  • worcestrová omáčka
  • 4-farebné korenie
  • olivový olej
  • soľ

Ako to urobiť

1

Rib-eye steak

Na horúci gril dáme kvalitný, dobre odležaný steak, grilujeme až kým nám šťava z mäsa nezačne stúpať navrch steaku, následne otočíme a grilujeme z druhej strany tak, aby v strede zostal červený. Nakoniec steak potrieme olivovým olejom a dochutíme čerstvo mletým 4-farebným korením, hrubozrnnou soľou a 3 kvapkami worcestrovej omáčky. 

2

Príloha

Ako prílohu ugrilujeme kukuričný klas, ten ochutíme maslom, soľou a korením. Spolu s kukuricou ugrilujeme papriku a ochutíme olivovým olejom, cesnakom, citrónom, korením a soľou.

Použité produkty

Gril vám nahradí kuchyňu
Gril vám nahradí kuchyňu

29. 7. 2022 Gril vám nahradí kuchyňu

Zistiť viac
Kemping - to je výzva

13. 7. 2022 Kemping - to je výzva Sekcia: Inšpirácie

Svadobná etiketa v skratke

17. 6. 2022 Svadobná etiketa v skratke Sekcia: Inšpirácie

grilovacka

20. 5. 2022 Čo potrebujete na úspešnú grilovačku - zoznam na stiahnutie Sekcia: Inšpirácie

Kvalitný nôž - predĺžená ruka kuchára

8. 4. 2022 Kvalitný nôž - predĺžená ruka kuchára Sekcia: Inšpirácie

Veľký blog k Veľkej noci

8. 4. 2022 Veľký blog k Veľkej noci Sekcia: Inšpirácie

Svetielko nádeje - veľká pomoc malým hrdinom

8. 2. 2022 Svetielko nádeje - veľká pomoc malým hrdinom Sekcia: Inšpirácie

Pravidlá predaja od 22.11.2021

19. 11. 2021 Pravidlá predaja od 22.11.2021 Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Eko certifikát 2020

21. 10. 2021 Eko certifikát 2020 Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Predajné dni 2021 budú Online

31. 8. 2021 Predajné dni 2021 budú Online Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Moderné a nové GASTRO v ťažkej dobe Covidu

26. 4. 2021 Moderné a nové GASTRO v ťažkej dobe Covidu Sekcia: Inšpirácie

Ponuka pre školské jedálne

1. 12. 2020 Ponuka pre školské jedálne Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Ponuka pre školské jedálne
Pečené bravčové hrubé rebro

26. 8. 2020 Pečené bravčové hrubé rebro Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Pečené bravčové hrubé rebro
Bravčová panenka sous vide na zelerovom pyré

24. 8. 2020 Bravčová panenka sous vide na zelerovom pyré Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Bravčová panenka sous vide na zelerovom pyré
Jánošíkove dukáty

20. 8. 2020 Jánošíkove dukáty Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Jánošíkove dukáty
Mladý srnček s lesným ovocím

19. 8. 2020 Mladý srnček s lesným ovocím Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Mladý srnček s lesným ovocím
Jahňacia roláda so špenátom

17. 8. 2020 Jahňacia roláda so špenátom Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Jahňacia roláda so špenátom
Chrumkavý kapor so špargľou a so špargľovým šalátom

13. 8. 2020 Chrumkavý kapor so špargľou a so špargľovým šalátom Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Chrumkavý kapor so špargľou a so špargľovým šalátom
Paprikáš zo sumca

12. 8. 2020 Paprikáš zo sumca Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Paprikáš zo sumca
Teľací chrbát Sous Vide s tymianom

10. 8. 2020 Teľací chrbát Sous Vide s tymianom Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Teľací chrbát Sous Vide s tymianom
Platobné metódy
ARSY line - tvorba webových stránok a eshopov