Kulturastolovania.sk

Hľadáme relevantné výsledky.

  • Žiadny výsledok nezodpovedá Vami napísanému výrazu.

Jahňacia roláda so špenátom
Jahňacia roláda so špenátom

17. 8. 2020 Jahňacia roláda so špenátom

Jahňacia roláda so špenátom

Varíme s

Hotel Partizán

Reštaurácie:
WWW: www.partizan.sk/sk
Adresa: Bystrá 108 - Tále

Suroviny

  • 1500 g jahňacie stehno
  • 3000 g zemiaky
  • 300 ml demi glas
  • 300 g špenát
  • 2 g čierne korenie
  • 150 g cesnak
  • 50 g maslo
  • 1 g rasca
  • 150 ml olivový olej
  • 5 g rozmarín
  • 2 g soľ
  • 50 g med

Ako to urobiť

1

Jahňacie plece opracujeme, orezky z mäsa zomelieme, dochutíme bylinkami, soľou a korením. Naplníme mäso a zrolujeme do fólie. Takto pripravevé rolky dáme do Alto Schaum a tepelne upravujeme 12 hodín - metóda ,,sous vide“. Hotové mäso zašokujeme a zachladíme. Roládu pred podávaním ohrejeme aj s omáčkou vo vývare ešte vo vrecku. Mäso vyberieme, opečieme na rozpraženom masle a podávame s maslovým špenátom a rozmarínovými zemiakmi.

Použité produkty

Jahňacia roláda so špenátom
Medvedí cesnak a iné zelené polievky

12. 3. 2024 Medvedí cesnak a iné zelené polievky

Príroda nám dáva poklady hneď z jari. Urobte si polievky, ktoré vás po zime vzpružia vďaka svojím vitamínom a dávke železa.
Zistiť viac
Platobné metódy
ARSY line - tvorba webových stránok a eshopov