Blog

20. 5. 2022 Čo potrebujete na úspešnú grilovačku - zoznam na stiahnutie Sekcia: Inšpirácie

8. 4. 2022 Kvalitný nôž - predĺžená ruka kuchára Sekcia: Inšpirácie

8. 4. 2022 Veľký blog k Veľkej noci Sekcia: Inšpirácie

8. 2. 2022 Svetielko nádeje - veľká pomoc malým hrdinom Sekcia: Inšpirácie

19. 11. 2021 Pravidlá predaja od 22.11.2021 Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

21. 10. 2021 Eko certifikát 2020 Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

31. 8. 2021 Predajné dni 2021 budú Online Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

26. 4. 2021 Moderné a nové GASTRO v ťažkej dobe Covidu Sekcia: Inšpirácie

1. 12. 2020 Ponuka pre školské jedálne Sekcia: Spolupráca s profesionálmi


26. 8. 2020 Pečené bravčové hrubé rebro Sekcia: Spolupráca s profesionálmi


24. 8. 2020 Bravčová panenka sous vide na zelerovom pyré Sekcia: Spolupráca s profesionálmi


20. 8. 2020 Jánošíkove dukáty Sekcia: Spolupráca s profesionálmi


19. 8. 2020 Mladý srnček s lesným ovocím Sekcia: Spolupráca s profesionálmi


17. 8. 2020 Jahňacia roláda so špenátom Sekcia: Spolupráca s profesionálmi


13. 8. 2020 Chrumkavý kapor so špargľou a so špargľovým šalátom Sekcia: Spolupráca s profesionálmi


12. 8. 2020 Paprikáš zo sumca Sekcia: Spolupráca s profesionálmi


10. 8. 2020 Teľací chrbát Sous Vide s tymianom Sekcia: Spolupráca s profesionálmi


5. 8. 2020 Chrbátik z mladého králika s karotkovým pyré Sekcia: Spolupráca s profesionálmi


4. 8. 2020 Steak z hov. sviečkovej s karamelizovaným cesnakom Sekcia: Spolupráca s profesionálmi
