Kulturastolovania.sk

Hľadáme relevantné výsledky.

  • Žiadny výsledok nezodpovedá Vami napísanému výrazu.

  • Úvod
  • Blog
  • Kvalita a pohoda pod vianočným stromčekom
Kvalita a pohoda pod vianočným stromčekom

Kvalita a pohoda pod vianočným stromčekom

Vianoce, sviatky pokoja a radosti sa rokmi pod vplyvom konzumu a hektiky, zmenili na sviatky honby za čo najlepšími darčekmi, za čo najlepším menu servírovaným na čo najkrajších tanieroch v čo najvyupratovanejšom a najkrajšom interiéri.

Možno aj vy pociťujete, že to kam sa Vianoce časom ubrali, nie je správne. Chceli by sme prinavrátiť stratený pokoj a skutočný význam Vianoc. Prinavrátiť dobu, kedy sme si bližší, vrúcnejší, ochotnejší. Dobu, kedy si pripomíname narodenie Ježiša Krista a s ním spojenú novú nádej a poznanie vľúdnejšej cesty.

Sústrediť sa viac na emocionálnu stránku Vianoc je určite vhodnou cestou ako prinavrátiť ich kúzlo. Znížiť množstvo darov pod stromčekov na tie, ktoré vytvárajú skutočnú hodnotu a slúžia dlhšiu dobu, je tiež cesta. My v Berndorf by sme vám radi predstavili tipy na darčeky, ktoré nám dávajú zmysel. Také, ktoré nie sú prvoplánové. V rodinách robia radosť po mnohé generácie.

Spokojnosť na desaťročia s príbormi od Berndorf

Naše rady príborov sú výnimočné svojou kvalitou, ktorá pretrváva roky.

Chrómniklové príbory sú skvelou voľbou do domácnosti. Na výber je viac ako 25 dizajnových sád, od tých najjednoduchších a najuniverzálnejších dizajnov, až po špeciálne moderné či rustikálne dizajny. Môžete si vybrať veľkosť sady, do ktorej chcete investovať. A v prípade, že v budúcnosti budete potrebovať dokúpiť len nejakú časť, všetky komponenty predávame aj jednotlivo.

Ak ste sa rozhodli zadovážiť si príbor, ktorý má vysokú trhovú hodnotu, býva častokrát predmetom dedičstva a slúži v rodine po mnohé generácie, odporúčame naše strieborné príbory, ktoré majú tradíciu výroby už takmer 180 rokov.

Každopádne príbor do domácnosti určite nepatrí medzi prvoplánové darčeky. Ide o hmotnú vec, ktorá si nesie so sebou dedičstvo spomienok po mnohé roky. Len si predstavte svojho 18 ročného syna, ktorý na svojej oslave je tortu s príborom, ktorý ste si vy zadovážili na vaše prvé spoločné Vianoce. No nie je to ikonické?

Láska, ide cez žalúdok...

Ale predtým ako sa dostane do žalúdka, musela predsa prejsť varom. V kvalitných hrncoch od Berndorf budete variť s láskou roky rokúce. Hrnce sú vhodné na všetky typy ohrevu. Sú vyrobené z kvalitnej ocele a majú sendvičové dno. Je možné v nich aj zapekať a jednoducho sa čistia v umývačke riadu. Tešia nás referencie od vás, našich spokojných zákazníkov, ako napríklad:

„Mám niekoľko rokov, sú výborné, nezničiteľné.“ Zuzana H.

Alebo: „Vlastníme, varíme, spokojní sme, odporúčame.“ Rado U.

Ak sa rozhodnete zadovážiť pre seba alebo svojich blízkych hrnce od Berndorf, bude to hodnotný, rokmi pretrvávajúci dar.

Pokiaľ sa skôr ako po hrncoch pozeráte po kvalitných panviciach, v tom prípade máte v Berndorf z čoho vyberať. Rôzne povrchy, rôzne dizajny a rady nájdete na našej web stránke v sekcii panvice. Odporúčame vám pozrieť radu Black Granite, ktorá sa vyznačuje krásnym mramorovým povrchom. Má odnímateľnú rúčku, čo zaručuje jej univerzálne použitie aj na zapekanie v rúre. Je vhodná na všetky typy ohrevu a dostupná v troch veľkostiach. Ak hľadáte panvice na ktoré môžete dokonca použiť aj kovové nástroje bez poškodenia nepriľnavého povrchu, potom je rada Black Cube vhodnou voľbou. A možno hľadáte len niečo menšie, symbolickejšie ako je napríklad kvalitná panvica na prípravu nadýchaných palaciniek. Na Berndorf stránke nájdete v ponuke viac ako 50 panvíc a ak si náhodou nebudete vedieť vybrať, pokojne nás kontaktujte, radi vám s výberom pomôžeme.


Kuchynský nôž je vhodný dar

Nože sa vo všeobecnosti nepovažujú za vhodný dar. Ostré, špicaté a inak zraňujúce predmety, nebývajú vhodným predmetom do daru. Teda aspoň tak sa povráva. Ak sa však ako rodina dohodnete a rozhodnete investovať do sady kvalitných nožov, ktorú si doprajete pod stromček, nebude vám to nikto zazlievať. Kvalitné ostré nože to je vec, ktorú ocení v rodine každý, či už hlavný kuchtík, gazdiná alebo teenager. Predsa len v kuchyni je kvalitný nôž vašou predĺženou rukou.

V ponuke Berndorf nájdete sadu nožov v kvalitnom drevenom stojane  alebo v puzdre. Nôž ako predmet je týmpádom v ochrannej vrstve a pre vnútorný pokoj sa tak vyhnete obavám z povier. Pre všetkých milovníkov kvalitných kuchynských nožov máme v ponuke nože z damaškovej ocele v darčekovom balení.



Drobní pomocníci v kuchyni, na nezaplatenie

Veľké veci nie je možné realizovať bez drobných maličkých krôčikov. Ak drobné kroky idú hladko, potom je cesta k veľkým kulinárskym úspechom zaručená. Dobrý kuchár a dobrá gazdiná vie oceniť kvalitné mlynčeky na soľ a korenie, ale aj omáčniky či nádoby na syr, džem a iné. Inšpirácie na doplnky v kuchyni vám poskytne aj náš blog Doplnky na stole – maličkosti, ktoré spravia veľa | KulturaStolovania.sk prípadne bohatý výber na našej webovej stránke.

Darčeky od nás je možné nakúpiť v ESHOP pohodlne do 18.12.2022 s garanciou príchodu do Vianoc. Prípadne v predajni v Žarnovici či Trnave v termíne od 15.11. do 16.12.2022 aj s vianočnou zľavou -20%. Máte tak dostatok priestoru vyhnúť sa stresu z nákupov na poslednú chvíľu, kedy je človek práve viac náchylný na kúpu zvláštnych bizarností.

Pár slov na záver

Veríme, že sme vás inšpirovali a pomôžeme vám znížiť stres z Vianoc. Nahraďte kvantitu kvalitou a docieľte tak všeobecnú spokojnosť. Najmä si užite ozaj pokojné vianočné sviatky v zdraví, v spoločnosti ľudí s dobrým srdcom.

Kvalita a pohoda pod vianočným stromčekom
Nadčasová elegancia a všestranné využitie: Panvice Berndorf

8. 4. 2024 Nadčasová elegancia a všestranné využitie: Panvice Berndorf

Kvalitný kuchynský riad vytvára dobrý predpoklad na príjemné a úspešné varenie v domácej aj profesionálnej kuchyni. Panvice Berndorf uspokoja aj kuchárov s vysokými nárokmi na kvalitu.
Zistiť viac
Platobné metódy
ARSY line - tvorba webových stránok a eshopov